Izvor: Blic, 24.Jan.2018, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO U RIJALITIJU Učesnica Zadruge u VRELOJ AKCIJI sa dečkom, a sve to gledala njena MAJKA

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković pomirili su se nakon što su pre dve noći uz niz uvreda, viku i haos raskinuli. Do raskida je došlo zbog Anđelovog razgovora sa majkom i onoga što mu je ona poručila, ali se Ranković danas ipak žestokom akcijom pomirio sa Teodorom.

U zanosu počeli su strastveno da se grle i ljube, a njihove strasti su se toliko uzburkale, da je bilo gotovo nemoguće sakriti koliko je ovaj par srećan zbog pomirenja. Prenos uživo u kući pratila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je i Teodorina majka Gordana.

Kada se Teodora vratila u kuću majka joj je rekla:

-Ja mislim da nakon svega on treba da ti da verenički prsten. Da se vi lepo verite i da napravimo svadbu. 'Ajde iskreno, je l bi se udala za njega? Otkad sam te začela, ti si mala od skandala. Samo praviš sr*nja. Ja ne znam, samo skandale praviš- rekla je Gordana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SAMO U RIJALITIJU Učesnica Zadruge u VRELOJ AKCIJI sa dečkom, a sve to gledala njena MAJKA

Izvor: Press, 25.Jan.2018, 13:22

. Teodora Džehverović i Anđelo Ranković pomirili su se nakon što su pre dve noći uz niz uvreda, viku i haos raskinuli. Do raskida je došlo zbog Anđelovog razgovora sa majkom i onoga što mu je ona poručila, ali se Ranković danas ipak žestokom akcijom pomirio sa Teodorom.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.