Izvor: Blic, 06.Jun.2019, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SA SUPRUGOM JE U BRAKU 33 GODINE Njegovo ime je pomenuto u jeku afere o prostituciji, jedan od pet najboljih košarkaša danas OVAKO ŽIVI

Jedan od pet najboljih evropskih igrača svih vremena je upravo košarkaš Toni Kukoč. Osim bogate karijere kojom može da se pohvali mogao bi to da učini i sa porodicom, suprugom Renatom, sa kojom je 33 godine u braku, kao i ćerkom Stelom i sinom Marinom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NJEGOVO IME JE ISPLIVALO POSLE RASKRINKAVANJA LANCA ELITNE PROSTITUCIJE: Slavni košarkaš je u srećnom braku već 33 godine, a evo kako danas živi (foto)

Izvor: Kurir, 06.Jun.2019

Slavni hrvatski košarkaš Toni Kukoč u srećnom je braku sa suprugom Renatom već 33 godine, a njegovo ime povezivano je sa lancem elitne prostitucije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.