S.A.R.S. najbolji rokeri

Izvor: Dzungla.org, 01.Mar.2012, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S.A.R.S. najbolji rokeri

Beogradska grupa S.A.R.S. dobila je prvu internacionalnu nagradu - u Skoplju im je uručena „Zlatna bubamara“, za balkanski rok album u 2011. godini

BEOGRADSKA grupa S.A.R.S. (odnosno „Sveže amputirana ruka Satrijanija“) dobila je prvu internacionalnu nagradu - u Skoplju im je nedavno uručena „Zlatna bubamara“, za balkanski rok album u 2011. godini. Reč je o njihovom drugom albumu „Perspektiva“, sa osam pesama, koji je objavljen tačno u ponoć, za doček 2011, >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << i može se besplatno preuzeti sa interneta.
S.A.R.S. sviraju svojevrsnu kombinaciju popa, roka, regea, hip-hopa i bluza, sa elementima tradicionalnog srpskog folka. Proslavili su se prvom pesmom „Buđav lebac“, koja je doživela nezapamćenu popularnost u Srbiji, ali i na prostoru bivše Jugoslavije. Na „Jutjubu“ je to najslušanija numera sa srpsko-hrvatskog govornog područja.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.