Izvor: Cafe.ba, 28.Maj.2016, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruskinje hoće Srbe za muževe!

„Srbi su liepi, markantni, zavodljivi, pažljivi... Naizgled mačo muškarci, a u duši su nježni i pitomi... „Na kom sajtu mogu da nađem neke fine Srbe? Bila sam u Crnoj Gori, upoznala jednog Srbina, opčinio me je, ali on je zauzet... To je samo djelić „vapaja na internet-forumima preko kojih mlade Ruskinje izražavaju želju da se udaju za Srbe.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

GDE SU OVAKVE SRELE Ruskinje hoće Srbe za muževe! Naizgled mačo muškarci, a u duši su nežni i pitomi

Izvor: Kurir, 29.Maj.2016, 10:45

...U Rusiji je godinama vladao trend da se devojke udaju za strance Političari i stručnjaci za socijalna pitanja su glasno govorili o opasnom izvozu nevesti — hiljade i hiljade Ruskinja svake godine napuštalo je zemlju Ženska bračna migracija kao socijalni fenomen pojavio se u Rusiji devedesetih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.