Ruska voditeljka: Kejti me spopadala pijana! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 18.Avg.2019, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruska voditeljka: Kejti me spopadala pijana! (VIDEO)

Ruska voditeljka optužuje Kejti Peri za seksualno uznemiravanje!

Voditeljka ruske televizije Tina Kandelaki ispričala je za ruske medije da ju je pevačica Kejti Peri "spopadala" na jednoj privatnoj proslavi.

Tina: Sad moram da dođem u Srbiju!

Kejti, koja se proslavila pesmom čiji tekst glasi "poljubila sam devojku i dopalo mi se", navodno je bila pod dejstvom alkohola kada je počela da juri voditeljku i dosađuje joj da bi je poljubila. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"Jednom su me pozvali na privatnu proslavu gde je bila i Kejti. Bila je vidno pod dejstvom alkohola, i odabrala je mene kao žrtvu svoje strasti. Uspela sam da se odbranim od nje, zahvaljujući svim treninzima koji su se očigledno isplatili, ali je ona našla novu žrtvu. Opet je na njenoj meti bila ženska osoba, koju je ljubakala, grlila i plesala oko nje," navodi Kandelakijeva.

Perijeva se još uvek nije oglasila povodom optužbi, a ovo nije prvi put da je neko optužuje za uznemiravanje. Maneken iz spota "Teenage dream" nedavno je ispričao da mu je, pred gostima na jednoj zabavi, nasilno skinula gaće.

Upoznajte Tinu!

View this post on Instagram

Так начинается утро нежной ранимой девушки… А что вы успели сделать с утра?

A post shared by Тина Канделаки (@tina_kandelaki) on Jul 19, 2019 at 1:24am PDT

View this post on Instagram

Нам, девочкам, не угодишь: прямые волосы - завиваем, кудрявые - выпрямляем;)

A post shared by Тина Канделаки (@tina_kandelaki) on Apr 7, 2019 at 3:57am PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.