Runi ima razlog za slavlje!

Izvor: Mondo, 18.Avg.2017, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Runi ima razlog za slavlje!

Fudbaler i njegova supruga objavili najlepšu vest - dobiće četvrto dete!

Vejn i Kolin Runi dobiće četvrto dete, potvrđeno je na društvenim mrežama.

Par koji već ima tri sina uskoro će dobiti još jednu bebu, čiji pol još uvek nije poznat.

Kolin Runi je na Twitteru potvrdila "šuškanje" britanskih tabloida, koji su neko vreme nagađali da li je u drugom stanju, ili nije.

"Veoma sam srećna što mogu da potvrdim da stiže četvrta beba. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Bila sam na svim pregledima i sve je u redu," napisala je ona.

"Nisam demantovala ovu priču, ali sam se trudila da je zaštitim," dodala je Kolin, koja je očigledno čekala da prođu pregledi kako bi sa svojih 1,25 miliona pratilaca podelila lepe vesti.

Kolin je nedavno dala opširan intervju o životu sa fudbalerom, u kojem je za svog supruga rekla da "uopšte ne koristi mozak".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.