Rumunska Kim Kardašijan je usvojila dečaka pa ga vratila jer je plakao

Izvor: Blic, 17.Jul.2014, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumunska "Kim Kardašijan" je usvojila dečaka pa ga vratila jer je plakao

Da se reši etikete sponzoruše koju su joj 'prišili' nakon što se udala za 38 godina starijeg bogataša, na jedno veče je usvojila Aleksa. Vratila ga je jer je plakao

Pažnju rumunske i svetske javnosti Monika Kolumbeanu (26) privukla je kad se kao 18-godišnja devojka udala za Irinela Kolumbeanua, koji je imao 56 godina kad su se uzeli. Malo ko se začudio kad su se rastali. Kako bi rumunskim medijima, koji je nazivaju najobičnijom sponzorušom, dokazala da je s milionerom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Irinelom bila zbog ljubavi, a ne zbog novca, odlučila je da stvori bolju sliku o sebi.

Kako bi se predstavila kao žena s pravim porodičnim vrednostima, Monika je zaključila da bi najpametnije bilo da pokaže koliko voli decu. Otišla je u posetu sirotištu u Bukureštu, izabrala siroče i pokrenula proces usvajanja, piše 24sata.hr.

Monika je izabrala trogodišnjeg dečaka Aleksa. Rekla je da želi da mu pruži život u kom ni u čemu neće oskudevati. Dečaka je za vikend odvela u luksuznu vilu u kojoj je živela s tadašnjim suprugom kako bi mališan video da postoji život drugačiji od onog u sirotištu. Vratila ga je u sirotište nakon samo jedne noći. Išao joj je na živce jer je plakao i nije hteo da zaspi. Više je nije privlačila ideja majčinstva i 'igranje' porodične žene.

- Došla je u sirotište i rekla da želi dete. Družila se s Aleksom i povela ga kući. Vratila ga je već drugi dan rano ujutro jer je plakao i nije mogla da spava zbog njega. Usvojenje je odmah stopirano - rekao je Stefan Kristofor koji sirotište vodi s ćerkom Mihaelom.

Nakon razvoda s Irinelom, Monika vodi život glavne rumunske starlete. Dobra je s Paris Hilton (33), nazivaju je rumunskom Kim Kardašian (33), pojavljuje se na svakom događaju i trenutno ima novog dečka koji joj je ljubav odlučio dokazati kupovinom automobila od 120.000 evra.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Predomislila se: Rumunska starleta usvojila dete, ujutru ga vratila u sirotište jer je plakao

Izvor: Svet, 18.Jul.2014, 10:40

Monika Kolumbeanu (26) privukla je pažnju svetske javnosti kada se sa 18 godina udala za milionera Irinela koji je tada imao 56 godina. Ubrzo su se rastali, a ona je dobila etiketu sponzoruše. Kako bi stvorila bolju sliku o sebi, odlučila je da se predstavi kao žena sa porodičnim vrednostima, pa...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.