Izvor: Blic, 26.Jul.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldinjo igra video igrice posle

Ronaldinjo igra video igrice posle seksa

Francuska manekenka Aleksandra Paresant, devojka najpopularnijeg fudbalera na planeti - Ronaldinja, otkrila je medijima da on najviše voli posle seksa da se opusti igrajući igrice na 'plejstešn' konzolama. Aleksandra je jedan od glavnih krivaca za Ronaldinjove slabe igre na proteklom Mondijalu, a ne treba zaboraviti da je Brazil izbačen upravo od Francuske.

Viktorija Silvested u Sen Tropeu

Ovog leta je francusko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mondensko letovalište Sen Trope zaista meka za filmske zvezde. Na jahticama i gliserima viđeni su Pamela Anderson, Kid Rok, Džek Nikolson, Lara Flin Bojl. Skoro je pristigla i manekenka Viktorija Silvested. Nije ni čudo da Brižit Bardo pred takvom najezdom zvezda beži iz Sen Tropea u Švedsku.

Madona se okupala u Majamiju

Madona odevena u belu košulju okupala se na jednoj fensi plaži u Majamiju. Paparaci su vešto iskoristili priliku da uslikaju Madonu u mokroj majici. Suprug Gaj Riči i njihovo dvoje dece nisu bili u blizini. Priče o razvodu Madone i njenog supruga su potpuno prestale.

|

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.