Rokera prebio sin zbog Pamele?!

Izvor: Mondo, 07.Mar.2018, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rokera prebio sin zbog Pamele?!

Tomi Li dobio batine od starijeg sina iz braka sa Pamelom Anderson.

Sin Pamele Anderson i rokera Tomija Lija Brendon (21) nokautirao je oca i pobegao iz kuće.

Bubnjar benda Motley Crue objavio je na Instagramu da ga je sin pretukao, i kao dokaz "priložio" sliku krvave i otečene usne.

"Moje srce je slomljeno. Daš deci sve što požele u životu, a oni se okrenu protiv tebe. Svaka čast sine Brendone", napisao je Li, a nakon izvesnog vremena i obrisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << objavu.

Američki mediji su brže-bolje preneli vest o nasilju u domu rokera, pa čak i optužili Tomija Lija da je ON bio nasilan, nakon čega je Brendon morao da se brani, zbog čega se roker ponovo oglasio i rekao:

"Moja verenica i ja smo bili u krevetu kada je Brendon započeo svađu.

Bye bye CABO!!!! Love you and my baby!

A post shared by TOMMY LEE (@tommylee) on Jan 15, 2018 at 2:11pm PST

Ušao je i napao me je. Zamolio sam ga da izađe iz kuće, a on me je nokautiro. Zvao sam policiju, pobegao je. TO je istina", rekao je Li medijima.

Međutim, Brendon tvrdi da je oca napao jer je pričao ružno o njegovoj majci, famoznoj Pameli Anderson. Ona je nedavno dala intervju u kojem je pričala o odnosu sa Lijem, i ponovila da je bio nasilan prema njoj. Tomija je to navodno razbesnelo dovoljno da pred sinom "govori gadosti" o Pameli, zbog čega ga je Brendon udario.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.