Rođeni na ova 4 datuma imaju poseban dar, a toga nisu ni svesni: Prepoznaćete ih lako

Izvor: B92, 11.Nov.2023, 13:52

Rođeni na ova 4 datuma imaju poseban dar, a toga nisu ni svesni: Prepoznaćete ih lako

Njih je, kažu, uvek lako prepoznati u gomili...

Datum rođenja mnogo toga otkriva o nama, prema tvrdnjama numerologa, a brojevi koji se nalaze unutar istog mogu se tumačiti na više načina.

Postoji verovanje da ljudima koji su rođeni 1, 10, 19. ili 28. dana u mesecu Sunce pomaže u svemu. Izuzetno su društveni i znatiželjni, a uvek ih je lako izdvojiti u gomili. Iz njih izvire neka vrsta unutrašnje snage.

Već kao deca pokazuju prve znake radoznalosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i uglavnom postavljaju pitanja na koja roditelji ponekad i ne mogu pronaći odgovor. Imaju sjajan smisao za humor i moćnu pozitivnu energiju.

Imaju razvijeno samopouzdanje, cene sebe i ne plaše se izazova. Najviše uživaju u obavljanju teških i neistraženih zadataka. Tada se osećaju kao pravi heroji.

U poslu mogu da budu izuzetno uspešni, jer imaju izvanredne ideje i primenjuju ih s puno zadovoljstva. Ne plaše se da istaknu svoje sposobnosti i moći, a u poslu uvek ostvaruju ono što su zamislili, bez obzira na teškoće.

Ipak, oni imaju jednu veliku manu koja im može zadavati nevolje na putu životnog razvoja. Odrasli ljudi rođeni 1, 10, 19. ili 28. dana u mesecu mogu da budu veliki egoisti. Teško im je da prihvate i priznaju svoje greške i često smatraju da su samo oni u pravu. U ljubavi su predani, ali zaista poštuju sebe i ne spuštaju kriterijume. Ukoliko pokušate da ih uvredite, prema vama će pokazati hladnu ravnodušnost.

Ove osobe su izuzetno snažne, i na polju karijere su uglavnom na vodećim pozicijama. Kada se oslobode ega, mnogo lakše će ići kroz život.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.