Rodila osamnaestoro i sva na Dž

Izvor: RTS, 24.Dec.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodila osamnaestoro i sva na "Dž"

Mišel Dugar, 42-godišnja Amerikanka iz Arkanzasa, ovih dana na svet je donela 18. dete koje je kao i njegovih sedamnaestoro braće i sestara dobilo ime koje počinje slovom Dž.

Džim Bob (43) i Mišel Dugar (42) čijih se sedamnaestoro dece zovu Džošua (20), Džon-Dejvid (18), Džena (18), Džil (17), Džes (16), Džindžer (14), Džozef (13), Džosija (12), Džoj-Ana (11), Džeremaja (9), Džedaja (9), Džejson (8), Džejms (7), Džastin (6), Džekson (4), Džona (3) i Dženifer >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << (1), dobili su prošle nedelje i 18. dete, devojčicu koju su nazvali Džordin-Grejs.

"Najbolji mogući božićni poklon od Boga", kaže srećni otac koji dodaje da se neće zaustaviti ni na 18. detetu. "Oboje bismo želeli da imamo još dece."

Mala Džordin-Grejs ukupno ima desetoro braće i sedam sestara da brinu o njoj.

Sva deca ove brojne porodice, starih od nekoliko dana kao Džordin-Grejs, do 20 godina koliko ima najstariji Džošua, imaju imena koja počinju slovom "Dž" zbog čega njihova porodica jednom sedmično ima i svoju emisiju na kablovskoj televiziji "TLC".

Emisija je naslovljena "Sedamnaest i brojimo...", ali kako je izjavio portparol porodice, naslov će morati da bude usklađen sa novom situacijom.

Gospođa Dugar je do sada u svom životu bila trudna ukupno oko 11 godina, odnosno prosečno jedna trudnoća u svakih 15 meseci. Sudeći po onome što je izjavio njen muž, za koji mesec ponovo će se naći u "blagoslovenom stanju".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.