Izvor: Blic, 26.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robin Vilijams završio lečenje i vratio se na posao

Robin Vilijams završio lečenje i vratio se na posao

Američki glumac Robin Vilijams se posle lečenja od alkoholizma vratio na posao. Izjavio je da je sada čist i trezan, te se zahvalio prijateljima za podršku koju su mu pružali tokom lečenja. Moguće je da je nazdravio sa njima u tu čast.

Hilari Daf kao Barbika

Nova zvezda koja stiže iz Holivuda, Hilari Daf, ponosna je vlasnica Barbike koja ima njen lik. Mlada glumica, pevačica i modni kreator >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tako se pridružila koleginicama čiji su likovi poslužili kao kalup za Barbiku, a to su Riz Viderspun, Bijonse Nouls i Lusil Bol. Nije lako postati Barbika u svetu šou-biznisa.

Žizel Bundšen ima novog momka

Opasna brazilska manekenka Žizel Bundšen, koja je svojevremeno bila devojka glumca Leonarda Dikaprija, upecala je novog momka. To je holivudski plejboj Džoš Harnet koji se zabavlja sa glumicom Skarlet Johanson. Džoš nije prijavio da se rastao od Skarlet. Moguće je da Džoš malo osvežava svoju vezu sa zansosnom Skarlet.



|

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.