Robin Rajt uz Kevina Spejsija u seriji House of Cards

Izvor: Blic, 10.Jun.2011, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robin Rajt uz Kevina Spejsija u seriji "House of Cards"

Holivudska glumica Robin Rajt pregovora o glavnoj ženskoj ulozi u seriji "House of Cards" u kojoj bi joj partner bio dvostruki oskarovac Kevin Spejsi, objavio je Holivud riporter.

To će biti politički triler zasnovan na istoimenoj knjizi i britanskoj mini seriji, a pilot epizodu će režirati Dejvid Finčer koji je radio "Društvenu mrežu".

Kablovska televizija Netfliks kojoj je to prva originalna serija, namenila je 100 miliona dolara za snimanje 26 epizoda, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je više nego što izdvajaju druge kablovske TV kao što su HBO i AMC.

Netfliks, koji ima 20 miliona pretplatnika, planirao je da emitovanje serije počne krajem 2012.

Produkcija prvih 13 epizoda počeće u proleće 2012, i to će biti prva stalna rola u nekoj TV seriji za Robin Rajt još od "Santa Barbare" koja je prikazivana od 1984. do 1988.

Njena nova filmska uloga je u adaptaciji romana "Muškarci koji mrze žene" u Finčerovoj režiji, koja u bioskope stiže u decembru.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Đurin šareni svet

Izvor: Blic, 11.Jun.2011, 01:20

Robin Rajt u seriji “House of Hearts”; Ukinuta zabrana Ledi Gage u Libanu; Emerih snima film po igrici “Asteroidi”; Dženifer Koneli se porodila u svojoj kući; Britni Spirs planira da se uda; Gven Stefani organizovala čajanku za Japan... Robin Rajt u seriji "House of Hearts”..Holivudska...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.