Izvor: Blic, 14.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robi Vilijams na lečenju

Robi Vilijams na lečenju

Robi Vilijams je prekjuče primljen na rehabilitaciju u američkoj klinici u kojoj će se lečiti od zavisnosti od lekova, potvrdio je Brioni Vots, Vilijamsov portparol, koji nije želeo da otkrije ime klinike.

Američka manekenka Lisa d’Amato, koja tvrdi da je bila u vezi sa Robijem, kaže da je popularni pevač ozbiljno zavisan od antidepresiva.

- Jasno je da on ima velikih problema. Robi ne pije, ali su mu potrebni antidepresivi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da bi pregurao dan. Uglavnom je izgledao kao da se nalazi na ivici živaca - ispričala je Lisa.

Prvi znaci krize pojavili su se u septembru prošle godine. Vilijams je otkazao sve koncerte u Aziji, a zvanično objašnjenje je bilo da je Robi pod stresom i iscrpljen, kao i da bi pevanje na ovim nastupima bilo preveliki napor za njega.

Međutim, Vilijams je i ranije bio na lečenju nakon što se bend 'Take That' raspao 1995. godine, Robi se lečio od zavisnosti od droge i alkohola. Vilijams je u jednom intervjuu objasnio da je tada bio u toliko lošem stanju da ga je njegov prijatelj Elton Džon, koji je u prošlosti takođe imao velikih problema sa drogom, 'kidnapovao' i naterao ga da ode na lečenje.

A. N.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.