Robi Vilijams ispričao priču o svom seksu s nepoznatom ženom

Izvor: N1 televizija, 01.Okt.2016, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robi Vilijams ispričao priču o svom seksu s nepoznatom ženom

Muzička zvezda Robi Vilijams se tokom gostovanja u "The Graham Norton Show" prisetio jednog bizarnog iskustva sa totalno nepoznatom ženom.

Pre nego što je izveo svoj novi sing "Party Like A Russian", Robi je ispričao priču za koju kaže da ga mu je "donela mnogo nevolja". Pevač je rekao da je "nekada davno", dok je iznajmljivao zamak kako bi vežbao za turneju, zatekao nepoznatu ženu u spavaćoj sobi.

"Bila je u fazonu, 'Imaš li jutarnju erekciju? Tada >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sam bio mlad i da imao sam je!", priseća se Vilijams. "Pa sam rekao 'Da'! A ona je rekla "Zadovoljiću te! Ja sam bio vrlo kreativan i mlad i mogao sam da zatvorim oči i da se pretvaram da je to neko drugi, pa sam bio u fazonu, "Ok, samo napred", prenosi MTV.rs.

"Osećao sam se bezobrazno. Potom je otišla svojim putem!", nastavio je Robi.

Potom je objasnio da je pretpostavio da je žena bila jedna od spremačica u zamku, ali je kasnije otkrio da je to "samo neko ko je ušetao sa ulice".

Tek nekoliko godina kasnije saznao je ko je ona, kada je objavio priču o neočekivanom seksualnom iskustvu svom bendu. "Moj gitarista je rekao, 'To je Maureen iz paba! Rekla je da to uradila, ali niko joj nije verovao!"

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.