Robe, uništićemo te

Izvor: Mondo, 13.Mar.2015, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Robe, uništićemo te"

Kanije Vest na meti pretnji Anonimusa?!

Foto: YouTube

Na Internetu se pojavio video u kom hakerska grupa Anonimus (Anonymous) preti Kanijeu Vestu.

"Dobro veče, gospodine Vest. Mi smo Anonimusi. Izgleda da jednostavno ne znaš kada nije prikladno izlanuti sve što misliš. Kradeš trenutke slave od onih koji se muče da bi stigli do slave, i očekuješ da svi misle isto kao i ti. Ako drugi umetnici ne idu tvojim putem, gaziš ih. Ti si derište u telu čoveka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << spremno da se bacaka čim stvari ne idu po njegovom. Sigurni smo da je tvojoj ženi potajno dosta toga da gaji još jedno dete u obliku muža, i majka bi ti sigurno bila baš ponosna na ponašanje. Kao i gole slike tvoje supruge", priča maskirani čovek na snimku.

"Zašto ne odemo korak dalje, pa se svi zajedno slikate du*eta namazanih uljem? Promoviši tom slikom nove patike? Sigurni smo da bi ti i majka rado uskočila da se slika".

Vestova majka Donda preminula je pre nekoliko godina, od komplikacija usled estetske hirurgije.

"Slobodno žrtvuj moral, i uživaj dok ti žena muze pažnju javnosti opsednute seksom. Na taj način prihvataš stvarnost da će ti se dete jednog dana suočiti sa posledicama ovih slika. Samo napred, uči devojčice da društvo nagrađuje one koji se slikaju goli".

"Vreme je da se probudiš, Veste, i shvatiš da nisi čovek renesanse, kako si sam rekao, već samo jedan u nizu robova koje industrija koristi da bi javnost održala u začaranom krugu gluposti i skretanja pažnje".

"Predstavljaš se kao čovek od stila, ali sve što radiš i kažeš je tome potpuna suprotnost. Stoga, Anonimusi ti upućuju jedno iskreno i srdačno 'je*i se'. Naučićemo te lekciju", završava se klip.

Istina, nije moguće dokazati da su ovo snimili "pravi" Anonimusi, ali ni za jedan njihov raniji klip nije bilo moguće utvrditi do koje mere je autentičan. Ipak, prava hakerska organizacija do sada je imala mnogo veće mete – vlade, religije, korporacije pa čak i terorističke organizacije – od jednog običnog muzičara.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.