Rio nudi 17 miliona dolara Vudiju Alenu da snimi film u tom gradu

Izvor: Blic, Beta, 14.Okt.2009, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rio nudi 17 miliona dolara Vudiju Alenu da snimi film u tom gradu

Gradske vlasti Rio de Žaneira i jedna produkcijska kuća iz tog grada ponudile su 16,7 miliona dolara Vudiju Alenu kako bi u tom gradu snimio film 2012. godine.



Prema pisanju dnevnika Folja de Sao Paolo, studio Konspirasao je spreman da izdvoji 15 miliona dolara, a vlasti Rija 1,7 milion dolara kako bi u svoj grad doveli američkog sineastu. List se pozvao na izjavu brazilskog reklamnog agenta Klaudija Loreira koji je Alenovu sestru, producentkinju Leti Aronson prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sedmice proveo kroz "čarobni grad".

Film bi trebalo da se snima 2012, pošto je Vudi Alen već angažovan do 2011. Alen je do sada snimao u Evropi - 2005. je u Londonu snimio film "Završni udarac", a 2008. u Barseloni "Ljubav u Barseloni". Za narednu godinu planira snimanje filma u Francuskoj.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.