Rijana tuži računovođe koje su je oštetile za više miliona dolara

Izvor: Blic, 06.Jul.2012, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana tuži računovođe koje su je oštetile za više miliona dolara

Muzička diva Rijana juče je podnela tužbu protiv svojih bivših računovođa, i tereti ih za loše vođenje računa kao i nesavetovanje da smanji troškove tokom turneje 2009. godine, piše agencija "AP".

Rijana je svoju poslednju muzičku turneju, ''Last Girl on Earth'', zavšila u velikom finansijskom minusu, a njene računovođe su tada uzele 22 odsto zarade, dok je njoj isplaćeno samo šest odsto.

Kompaniji koja se bavila njenim finansijskim poslovima Rijana je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dala otkaz još u septembru 2010. godine, a kako pišu američki mediji, pevačica je od tada povećala profit za čak 40 odsto.

Suma koju pevačica traži na ime odštete još uvek nije poznata, a portparolka tužene firme još uvek nije dala komentar.

Pevačica je podnela tužbu pod svojim pravim imenom, Robin Fenti.

Povezane vesti: Bijonse dobila tužbu od kompanije video igara Rijana poklonila Adel tortu u obliku grudi za rođendan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rihanna tužila bivše računovođe

Izvor: Popboks, 06.Jul.2012

Pevačica Rihanna podnela je tužbu protiv svojih bivših računovođa u Njujorku, okrivljujući ih za gubitke od nekoliko desetina miliona dolara.

Nastavak na Popboks...

Rijana tužila računovođe

Izvor: Poznati.info, 07.Jul.2012, 06:48

Pevačica Rijana podnela je tužbu protiv svojih bivših računovođa u Njujorku, okrivljujući ih za gubitke od nekoliko desetina miliona dolara sa turneja..PEVAČICA Rijana podnela je tužbu protiv svojih bivših računovođa u Njujorku, okrivljujući ih za gubitke od nekoliko desetina miliona dolara...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.