Rijana: Seksi odeću nosim i kod kuće

Izvor: Blic, 31.Maj.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana: Seksi odeću nosim i kod kuće

Lepotica sa Barbadosa, popularna r’n’b pevačica Rijana, koja je osim po pevljivim numerama poznata i po kožnoj, seksi garderobi koju nosi na sceni, nedavno je priznala da tu garderobu voli da nosi i kod kuće kada želi da seksualni život učini zanimljivijim. Osim tog detalja iz privatnog života, mediji su saznali i da je lepotica od dečka, pevača Krisa Brauna na poklon dobila dijamantsku ogrlicu vrednu sto hiljada dolara.



Nakon što je priznala da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << seksi garderobu za nastupe nosi i kod kuće, Rijana je naglasila da sve zavisi od toga kako je u tom trenutku raspoložena.

- Ta garderoba je baš zanimljiva. Sve zavisi od toga kako sam raspoložena i koja je situacija. Zavisi šta ću od toga obući. Mada, uvek je nekako zanimljivije sa tom odećom - izjavila je dvadesetogodišnja zvezda i otkrila da joj je velika želja da sarađuje sa Markom Ronsonom i pevačicama Dafi i Estel.

Osim ove pikantne informacije o seksi garderobi, mediji su uspeli da saznaju i to da je Rijani, dečko Kris Braun poklonio ogrlicu vrednu sto hiljada dolara. Naime, dobro obavešteni izvori rekli su kako je Kris Braun pre nekoliko dana u jednoj zlatari na Beverli Hilsu naručio ogrlicu sa dijamantima u obliku srca. Prodavac, kod kojeg je ogrlica naručena, rekao je da mu je Kris otkrio kako Rijana obožava sve što je u obliku srca.

- Kris mi je, dok je naručivao ogrlicu, rekao da će Rijana biti oduševljena jer obožava sve što je u obliku srca - rekao je prodavac.

Inače, ovaj par je donedavno pokušavao da sakrije svoju vezu. Naime, kada god su ih mediji pitali kako im je u vezi, njih dvoje su odgovarali da su samo super drugovi i ništa više od toga. Međutim, u februaru ove godine, par je snimljen na Jamajci kako se mazi, grli i ljubi u bazenu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.