Rijana: Osećam se dobro

Izvor: Blic, 23.Feb.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana: Osećam se dobro

Nekoliko sati nakon što su se u petak na internetu pojavile prve fotografije pretučene Rijane, mlada pevačica je objavila saopštenje u kojem se fanovima zahvalila na podršci i poručila da se oseća dobro.

- Na zahtev nadležnih organa, Rijana neće komentarisati incident u koji je uključen Kris Braun. Ona želi da uveri fanove da će ostati snažna kao i da se oseća dobro. Rijana je takođe duboko zahvalna svima koji joj pružaju podršku u ovim teškim vremenima - navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se u saopštenju koje je potpisao Rijanin portparol.

U međuvremenu, pop zvezda se vratila sa Barbadosa i preksinoć je snimljena u Los Anđelesu, i to je njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon što ju je njen dečko Kris Braun pretukao 8. februara.

Sa druge strane, na policiju Los Anđelesa se sručila lavina kritika zbog toga što su slike pretučene pevačice procurile u javnost.

- Ovo je velika bruka za policiju. Naša dužnost je da zaštitimo identitet žrtava nasilja u porodici i zato smo pokrenuli istragu kojom ćemo utvrditi ko je te fotografije prodao internet portalu TMZ. Uveravam vas da ćemo prevrnuti svaki kamen da bismo pronašli krivca - izjavio je šef policije Los Anđelesa Vilijam Braton.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.