Rijaliti vegzica! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 20.Avg.2018, 05:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijaliti vegzica! (FOTO, VIDEO)

Odnosno - slavljenica.

Selfie

A post shared by Olivia Pierson (@oliviapierson) on Mar 22, 2018 at 10:08pm PDT

Olivija Pirson je cica koja zna kako da unovči i iskoristi dobar izgled - blogerka je, jutjuberka i jedna od glavnih rijaliti zvezda američkog šoua "WAGS" o takozvanim "vegzicama", odnosno, devojkama i ženama sportista.

Ova cica danas puni 29 godina, a pored rijalitija čiji je deo, najviše pažnje privlači zbog sportista sa kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je bila u vezi ili se naslućivalo da jeste.

Najlepša vegzica Mundijala!

Jedan od njih je navodno bio košarkaš Džoel Embid, a u šou se dogodio pravi skandal kada je Olivija uhvatila tadašnjeg dečka, ragbistu Marcedesa Luisa, kako se provodi u klubu, a da je nju slagao da je u drugom gradu na treninzima!

Naravno, veza se ubrzo nakon toga završila...

Srpske vegzice - biramo najlepšu! ANKETA

Trenutno je verovatno u "lovu" na nekog drugog sportistu kako bi održala titulu vegzice, a velika popularnost joj je donela i više od dva miliona fanova na Instagramu i ostalim društvenim mrežama.

Olivija ima tri starija brata i jednu mlađu sestru.

Bathroom Boomerang kisses in my @fashionnova Romper! #ShaninasBridalShower PS if you are wondering... @nataliehalcro took this

A post shared by Olivia Pierson (@oliviapierson) on Mar 24, 2018 at 2:11pm PDT

Want to say THANK YOU to my girls at @skinthesisinc for always making me feel refreshed & rejuvenated! Ladies & Gents @skinthesisinc is my go to for Laser facials, Botox & Fillers! Give them a call & thank me later

A post shared by Olivia Pierson (@oliviapierson) on Dec 30, 2017 at 9:39pm PST

Friday night @windsorstore vibes #WindsorGirl #sc

A post shared by Olivia Pierson (@oliviapierson) on Jun 23, 2017 at 8:23pm PDT

Had to take a mirror selfie in this cute @windsorstore shirt! Yay or Nay guys?! #WindsorGirl #sc

A post shared by Olivia Pierson (@oliviapierson) on May 9, 2017 at 10:43am PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.