Izvor: Blic, 11.Maj.2023, 16:11

Rihanna dala ime sinu po svetskoj zvezdi koja ove godine nastupa na Exitu

Svetske medije osvojila je vest da su muzička ikona Rihanna i njen partner A$AP Rocky prvom detetu dali ime RZA, po predvodniku najveće hip-hop grupe svih vremena Wu-Tang Clan. RZA je revolucionar, producent i genije koji decenijama inspiriše muzičare i druge umetnike širom sveta, a iza sebe ima i zavidnu glumačku karijeru.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rijana dala ime sinu po svetskoj zvezdi koja ove godine nastupa na Exitu, ovo su svi detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023

Rijana spada među najveće i najinspirativnije izvođačice na planeti, za šta su pre svega zaslužni njen stav i brojni hitovi, koje niže od samog početka karijere...Svetske medije osvojila je vest da su muzička ikona Rijana i njen partner Asap Roki prvom detetu dali ime Rza, po predvodniku najveće...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.