„Rigoleto“ u vazduhu!

Izvor: Dzungla.org, 16.Sep.2011, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Rigoleto“ u vazduhu!

Poučan video snimak iz SAD koji pokazuje šta sve ne treba raditi pre nego što se odlučite na paraglajding. Ili ko sve ne treba da bude u vazduhu.

Jedno od zlatnih pravila glasi: nemoj da jedeš pre ringišpila, nemoj da jedeš pre rolerkostera ili tobogana i NIKAKO nemoj da jedeš ako misliš da leteti paraglajderom.
Ovaj snimak koji ćete videti ili ga upravo gledate (a mi vam preporučujete da ga ne gledate ako ste gadljivi ili jedete dok surfujete internetom) najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << je dokaz za to.
Jedan muškarac u SAD 'ispustio je dušu' dok je lebdeo po nebu. Tokom nešto više od jedne minute leta, na visini od 600 metara i pri brzini od 33 kilometara na čas, ovaj muškarac je povratio sve što je u sebe uneo tog dana. Možda i nekih prethodnih.
Sreća u nesreći je da se zahvaljujući strujanju vazduha nije 'ispeglao' po instruktoru. Ne znamo šta se dogodilo sa onima na zemlji, koje je eventualno pogodio 'objekat' iz vazduha.

( Izvor: Mondo )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.