Ridli Skot priprema novi projekat i to o jednom opasnom virusu!

Izvor: 24sata, 18.Okt.2014, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ridli Skot priprema novi projekat i to o jednom opasnom virusu!

Tema ne može da bude aktuelnija.

Knjiga, koju je Preston objavio 1994. na osnovu serije članaka napisanih dve godine ranije za magazin Njujorker, bavi se poreklom i širenjem virusa u periodu između 1970. i 1990.

Čim se pojavio, roman je odmah zainteresovao Holivud, a reditelj Ridli Skot i producentkinja Linda Obst su tada otkupili prava na snimanje adaptacije.

Film "The Hot Zone", u kom je trebalo da glavne uloge pripadnu Džodi Foster i Robertu Redfordu, >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << a režija Ridliju Skotu, nikada nije realizovan, ali se sada priprema TV adaptacija.

Prema pisanju Holivud riportera, serija, koju će producirati studio Foks, biće rađena na osnovu prvobitnog scenarija Džima Harta kojem će biti dodati najnoviji dramatični događaji.

Režija pilot-epizode biće poverena Ridliju Skotu.

- Mislim da je brzina s kojom virus ubija to što ga čini tako strašnim. Ljudi su se nadali da će ostati izolovan u dalekom delu sveta. Ali, savremeni svet je jedna velika povezana porodica - izjavila je Obst za Holivud riporter.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.