Riblja čorba za doček u Staroj Pazovi

Izvor: Dzungla.org, 16.Dec.2011, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riblja čorba za doček u Staroj Pazovi

Jedna od najpopularnijih srpskih i jugoslovenskih grupa svih vremena „Riblja čorba“ za doček 2012. godine sviraće na trgu u Staroj Pazovi

NAJDUGOVEČNIJA i jedna od najpopularnijih srpskih i jugoslovenskih grupa svih vremena „Riblja čorba“ za doček 2012. godine sviraće na trgu u Staroj Pazovi. Za ovo je najzaslužniji predsednik opštine Goran Jović, za koga članovi „Čorbe“ kažu da im je idol i roker u duši sto posto.
- On je čovek koji ima sve ploče, >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << od prve do poslednje, ne samo „Riblje čorbe“, nego svih eks-ju rokenrol bendova koji postoje - otkriva nam bas gitarista Miša Aleksić. - Njegov poziv da sviramo doček Nove godine na trgu u Staroj Pazovi smo prihvatili sa velikim zadovoljstvom, pre svega zato što volimo da sviramo za ljude koji vole rokenrol i uživaju u njemu. Sigurni smo da će te noći u Pazovu doći i ljudi iz Beograda, iz Novog Sada i cele Srbije, i uživati u dobroj muzici, kuvanom vinu i pečenju.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.