Ribarski brod ulovio raketu dometa 80 KM.

Izvor: S media, 09.Jun.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ribarski brod ulovio raketu dometa 80 KM.

Jedan trgovački ribarski brod "ulovio" je u Meksičkom zalivu raketu vazduh-vazduh i plovio s njom 10 dana, saopštile su vlasti američke države Floride.

Policija je navela da je kapetan broda, Rodni Solomen "upecao" raketu dometa 80 kilometara, nedaleko od Paname. Tu oblast vazduhoplovne i mornaričke snage često koriste za probe naoružanja.

Solomen je rekao da je raketa bila na njegovom brodu 10 dana, pre nego što su se u ponedeljak vratili na plažu Madeira, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nedaleko od Sent Pitersburga na Floridi.

Jedinica za demontiranje bombi iz vazduhoplovne baze Mekdil demontirala je projektil na praznom parkingu.

Pripadnici te jedinice naveli su da je raketa bila veoma zardjala, jer se dugo nalazila u slanoj vodi. Dodali su da je bila aktivna i u veoma nestabilnom stanju.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Kapetan ribarskog broda "upecao"raketu

Izvor: Mondo, 10.Jun.2009, 10:40

Kapetan jednog trgovačkog ribarskog broda 'ulovio' je u Meksičkom zalivu raketu vazduh-vazduh i plovio s njom 10 dana.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.