Reportera Maxbetsporta u Kini zatekao raspad sistema!

Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reportera Maxbetsporta u Kini zatekao raspad sistema!

Kolege koje su stigle pre mene javljale su o problemima sa akreditacijom, ali nisam očekivao da se problema protegne do, bukvalno, par minuta pre prve utakmice. Došao sam u dvoranu tri i po sata pre meča i zatekao gužvu u akreditacionom centru.
Kvota u MaxBetu na trijumf Kine protiv Obale Slonovače je 1.12.
Mario Arčeri, stari prijatelj iz Rima, upozorio me da je ove “un cazino”, talijanski izraz za haotičnu situaciju. Ubrzo sam se uverio da je u pravu… >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
Prvo su me slikali iako sam sliku slao kada sam se akreditovao, a onda je usledilo dugo čekanje… Kažu, sve ide u Peking, na proveru. Novinari nervozni, Kinezi se samo smeškaju, klimaju glavom, kao nešto rade, a niko ne može da pruži neku informaciju.
Zovem Predraga Bogosavljeva, direktora takmičenja. On priznaje da je “raspad sistema”, ali da se traže rešenja. Pojava Kontosa Sakisa iz FIBA pruža malo nade, obećava da će se rešiti, ovako ili onako. I rešilo se. Da skratim, 18 minuta pre početka utakmice dobio sam privremenu akreditaciju, samo za prvi dan.
Na onu stalnu ću još pričekati. Dok sam našao ulaz za novinare, prošao čekiranje i našao pres-tribinu proteklo je još nekoliko minuta tako da sam stigao na himne. Da ne davim više sa problemima izveštača, na kraju smo svi stigli na meč, ali i FIBA mora da izvuče pouku. Ponekad nisu dovoljni osmeh, ljubaznost, dobra volja…

The post Reportera Maxbetsporta u Kini zatekao raspad sistema! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.