Reper ipak nije izvršio samoubistvo

Izvor: Mondo, 07.Nov.2018, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reper ipak nije izvršio samoubistvo

Iako su mnogi sumnjali da se reper ubio, nalazi s autopsije su ipak pokazali da je bilo u pitanju slučajno predoziranje.

Mek Miler, pravo ime Malkom Džejms Mekormik (26) pronađen je mrtav u svom domu 7. septembra, a uprkos tome što su mnogi mislili da se ubio mešavinom lekova, nalazi autopsije su sada otkrili da je ipak bilo u pitanju slučajno predoziranje od mešavine kokaina, fentanila i alkohola.

Mek je postao poznat nakon objavljivanja svog debi album 2011. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << godine. Početkom ove godine, objavio je album "Swimming", a u planu je bila i turneja.

Reper je bio u vezi sa popularnom pevačicom Arijanom Grande, od koje se rastao početkom godine. Bili su u vezi šest godina. Zajedno su nastupili 2017. godine, u slavu žrtava koje su poginule na Arijaninom koncertu u Mančesteru.

Američki reper se predozirao?

Nakon raskida, pevačica je govorila o njihovom odnosu, opisavši ga kao toksičan. Mek je posle njihovog raskida i uhapšen, jer u pijanom stanju napravio saobraćajnu nezgodu i pobegao. Njegovi fanovi su krivili pevačicu za to hapšenje, jer se on u patnji odao porocima.

Arijana je u međuvremenu raskinula veridbu sa novim dečkom Pitom Dejvidsonom, a pre nekoliko dana objavila i pesmu za sve bivše momke pod nazivom "Thank U, Next", gde je istakla da je naučila važne lekcije iz prethodnih odnosa.

Surovi fanovi: "Ovo je jezivo, ti si ga ubila"

"Mislila sam da ću završiti sa Šonom, ali nismo bili skladni. Napisala sam neke pesmo o Rikiju, sada ih slušam i smejem se. Zamalo sam se i udala, i na Pitu sam mnogo zahvalna. Volela bih da mogu da kažem 'hvala ti' Malkolmu, jer je bio anđeo. Jedan me je naučio ljubavi, jedan strpljenju, a jedan me je naučio bolu", peva Arijana.

View this post on Instagram

@ArianaGrande is performing exclusively tomorrow. thank u, ariana. thank u, next.

A post shared by Ellen (@theellenshow) on Nov 6, 2018 at 7:12pm PST

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.