Reli vozač  zaprosio  voditeljku

Izvor: Blic, 14.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reli vozač zaprosio voditeljku

Jovana Mićić, voditeljka „Sportisima" na Televiziji „Pink", jedanaest meseci u vezi sa sa Milošem Komljenovićem, reli vozačem. Njih dvoje će se uskoro i venčati, a Miloš, koji je nedavno osvojio 11. mesto na svetskom junior reli šampionatu u Portugalu, i Jovana za „Blic" pričaju o zajedničkom životu.

- Miloš i ja smo se slučajno sreli na ulici i upoznali preko zajedničke drugarice. Moram priznati da je ostavio utisak normalnog i kulturnog dečka, zbog toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam i pristala da iste večeri izađem sa njim na piće - otkriva Jovana, a Miloš dodaje:

- Te večeri izašla je na piće u trenerci i papučama, to je prva stvar koja mi se svidela kod nje. Potpuno je drugačija od svih devojaka sa kojima sam izlazio. Opuštena je i prirodna, a od tog dana sam znao da je ona prava.

Pre nego što su se upoznali Jovana i Miloš živeli su potpuno drugačijim životima. Oboje su ludovali po beogradskim kafićima. Miloš je izlazio sa mlađim devojkama, uglavnom plavušama, dok je Jovana, kako kaže, „bežala" od mlađih i... plavih muškaraca. Međutim, njihovo kratko poznanstvo je brzo prersalo u ozbiljnu vezu, a već nakon deset dana zabavljanja počeli su da razmišljaju o zajedničkom životu.

- Jovana me u potpunosti razume. Velika mi je podrška u poslu. Puno putujem, u proseku 250 dana u godini sam odsutan od kuće, a ona je tu uz mene - kaže Miloš, a Jovana nastavlja priču:

- Budući da nemam mnogo posla na televiziji, jer se emisija koju vodim prikazuje samo putem satelita, svaki slobodan trenutak provodim sa Milošem. Idem na svaki reli. Nedavno sam bila i u Portugalu. Tamo sam ga bodrila na svetskom reli šampionatu. S obzirom na to da mu je ovo bila prva svetska trka, moram priznati da sam imala veću tremu od njega. Hvala bogu, na kraju je sve dobro prošlo, a Miloš je osvojio 11. mesto.

„U Portugal sam otišao dve nedelje pre šampionata. Jovana i moja porodica stigli su na dan takmičenja, pet minuta pre početka trke. Srce mi je bilo puno kada sam ih video u publici i zbog njih sam želeo da ostvarim što bolji plasman. Iako je to bila moja prva velika trka, nisam imao tremu, što ne bih mogao da kažem i za Jovanu koja je na tribinama bukvalno plakala od treme", kroz smeh priča Miloš.

Inače, dvoje zaljubljenih golupčića vode miran porodični život. Noćna ludovanja i lumperajke zamenili su romantičnim večerama i porodičnim druženjima. U grad izlaze vrlo retko i to samo kad proslavljaju Miloševe pobede. Što se tiče zajedničkog života, tu su, kažu, ravnopravno podelili obaveze. Jovana je zadužena za kućne poslove, čisti, pere, pegla... dok Miloš ide u nabavku i kuva. Uskoro će proslaviti i godišnjicu zabavljanja, a dvadesetsedmogodišnja Jovana i dvadesetdvogodišnji Miloš do kraja godine planiraju da se venčaju. Svadba je u planu, ali i mala iznenađenja za porodicu. Želja im je da pobegnu od svih i venčaju se u Las Vegasu. A ko zna možda im se želja ispuni...

Zaplakala je kad sam je zaprosio

- Verili smo se za Dan zaljubljenih. Tog dana iznenadio sam Jovanu. Doneo sam hranu iz „Mekdonaldsa", a u jednoj od kutijica sa hranom stavio sam prsten. Ugledavši prsten u kutiji, zaplakala je od sreće. Naravno, odmah je pristala - otkriva Miloš, a Jovana dodaje: „Nisam razmišljala, odmah sam pristala. Stvarno ga mnogo volim."

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.