Rekli su joj da je prelepa, i bila je - sad je zovu NAKAZA, i sama je KRIVA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekli su joj da je prelepa, i bila je - sad je zovu NAKAZA, i sama je KRIVA! (VIDEO)

Bolest modernog doba.

Dženi Li Barton već na prvi pogled ne izgleda kao "obična" žena. Kad je bila devojčica, svi su joj govorili da je lepa kao glumica, ali kad se udala, sve se promijenilo.

Muž je počeo da joj govori da ne izgleda baš najbolje. Nije mu se sviđao njen nos, govorio joj je da ima premale grudi... Sve je to naravno uticalo na nju i njenu psihu. Odlučila se za svoje prve estetske zahvate kako bi se ulepšala za muža, ali onda je postala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zavisnica od estetskih operacija.

Na svom telu je uradila čitav niz zahvata i danas ne izgleda više kao žena koju možete videti na starijim slikama. U videu možete pogledati kako je izgledala nekad, a kako posle svih tih operacija.

LUDILO NA VELJKOVOJ MOMAČKOJ VEČERI: Ceca se popela na sto, GRLI SINA, emocije pršte! Kad čujete ŠTA je zapevala, krenuće vam suze (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.