Reklama koju nećete gledati (VIDEO)

Izvor: Mondo, 17.Okt.2018, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reklama koju nećete gledati (VIDEO)

Televizija na meti kritika zbog reklame za uvećanje grudi

Britanski kanal ITV2 našao se na meti kritika jer je tokom trajanja rijalitija "Love island" emitovao reklamu jedne klinike za plastičnu hirurgiju.

U pitanju je reklama u kojoj se vidi nekoliko prsatih lepotica, "koje su uradile operaciju uvećanja grudi na našoj klinici" i koje su "sada presrećne".

Razlog zbog kojeg se reklama skida s televizije su žalbe gledalaca koji smatraju da je neprimereno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << reći da ćete biti srećniji u životu "ako se napumpate" i jer se emitovala tokom najgledanijeg rijalitija u Velikoj Britaniji, "zbog čega se ovakva poruka prenosi svim devojkama koje gledaju Love island".



Izvor: YouTube/MYA Cosmetic Surgery

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.