Refundirali mu novčanice koje je njegov pas sažvakao

Izvor: NaDlanu.com, 02.Okt.2013, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Refundirali mu novčanice koje je njegov pas sažvakao

Amerikanac Vejn Kinkel iz Helene, u državi Montana, uspeo je da od američkog Trezora dobije zamenu za pet novčanica od 100 dolara koje je njegov pas sažvakao.

Kako prenosi AP, "nesrećni" slučaj dogodio se prošlog decembra, kada je Kinkelov 12-godišnji zlatni ritriver, po imenu Sandens, nabasao na novčanice u porodičnom automobilu dok su on i njegova surpuga bili na ručku u restoranu.Kinkel je objasnio da je danima pažljivo prikupljao delove novčanica iz psećeg izmeta, potom >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << ih očistio i sastavio, spakovao u plastičnu vrećicu i u aprilu poslao američkom trezoru.Ček na 500 dolara, na koji je morao da pričeka nekoliko meseci, konačno mu je stigao u ponedeljak.Izvor: 24sata

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Refundirali mu novčanice koje je njegov pas pojeo

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Okt.2013

HELENA - Amerikanac Vejn Kinkel iz Helene, u državi Montana, uspio je da od američkog Trezora dobije zamjenu za pet novčanica od 100 dolara koje je njegov pas sažvakao.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.