Rebeka: Pobediću iz inata

Izvor: Blic, 16.Apr.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rebeka: Pobediću iz inata

Rebeka Dremelj, predstavnica Slovenije na ovogodišnjem „Evrosongu", juče se i zvanično predstavila medijima u Srbiji, na konferenciji na kojoj se pesma „Vreg naj vzame" mogla čuti i na srpskom i na engleskom jeziku.

U prostorije „Kolonijal sana", Rebeka je sa velikim osmehom na licu ušla u pratnji svoje menadžerke Nataše, ali i bivšeg menadžera prošlogodišnje pobednice „Evrovizije" Saše Mirkovića.

- Želim da uđem u finale, ali, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i svaki drugi učesnik, volela bih i da pobedim. U Sloveniji već imam karijeru, a što se Srbije tiče, zadovoljna sam što sarađujem sa Sašom Mirkovićem, i sve je na njemu - rekla je Rebeka Dremelj i dodala kako je razočarana reakcijama na njeno učešće na ovom prestižnom takmičenju.

- Oni su u fazonu da nama to ne treba, kao da je „Evrosong" ispod nivoa za Sloveniju. Volela bih da pobedim iz inata, da jednostavno sutradan dođem i kažem im: „Eto vam, hajde sad gradite halu" - objašnjava Rebeka kako Slovenija čak nema ni dovoljno veliku dvoranu za takav događaj.

Rebeka Dremelj je svoju karijeru započela preko izbora za mis, kada je 2001. godine postala mis Slovenije.

- Ja sam devojka sa sela, i to je za mene bio san. Uvek sam imala želju da budem pevačica, a kada sam na svetskom izboru osvojila drugo mesto kao mis talenta gde sam pevala, videli su me iz „Soni rekordsa" i tako sam potpisala prvi ugovor - kaže Rebeka koja ima i svoju liniju donjeg veša „Rebeka’s dream", a takođe se našla i u ulozi glumice.

- U Londonu sam sarađivala sa mnogim di-džejevima, a snimila sam i film „Hej, di-džej" - ističe Rebeka.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.