Razvodi se zvezda serije Beverli hils

Izvor: Mondo, 23.Dec.2017, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvodi se zvezda serije "Beverli hils"

Ni treći put nije bio "taličan"!

Glumica Dženifer Gart (45), koja se proslavila ulogom Keli u hit tinejdžerskoj seriji "Beverli Hils" devedesetih godina, razvodi se od trećeg supruga, prenosi "Dejli mejl".

Ovako danas izgleda Dilan iz "Beverli hilsa"!

Dženi ima tri ćerke i udavala se tri puta. Sredinom devedesetih bila je u braku sa muzičarem Danijelom Klarkom, zatim se 2001. udala za glumca Pitera Fasinelija, i sa njim dobila tri Lolu, Fionu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i Luku.

Par se razveo 2013, a ona je zatim upoznala glumca Dejvida Ejbramsa, za kojeg se udala pre dve godine.

One best parts of being on the road is getting to spend quality time with my man. We found this swinging bed in #texas and had to give it a spin! #jenniegoesrving #ontheroad #winnebagolife @gorving #rv #summer @deabramsla

A post shared by Jennie (@jenniegarth) on Aug 8, 2017 at 7:25pm PDT

Sada je par na "pauzi", i pokušava da izgladi razlike inače je razvod neminovan, piše britanska štampa. Dženi je ranije na Instagramu objavila da pokušava da pronađe "lepotu u najtežim trenucima", ali nije otkrila šta je toliko ugrozilo njen treći brak.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.