Razvode se Šeherezada i Onur!

Izvor: S media, 27.Jul.2011, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvode se Šeherezada i Onur!

Turski glumci Bergizar Korel i Halit Ergenč, koji su srpske gledaoce osvojili kao Šeherezada i Onur u hit seriji "Šeherezada", na korak su od razvoda.

Popularni turski glumci Bergizar Korel (29) i Halit Ergenč (41), koji su srpske gledaoce osvojili kao Šeherezada i Onur u hit seriji "Šeherezada", na korak su od razvoda, prenose Novosti.

Nikolina NE glumi u "Šeherezadi"

Onur kao turski sultan! (VIDEO)

Kazna zbog "rada na >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << crno" Šeherezade i Onura

Posle tri godine braka, Bergizar se suočila sa razarajućom ljubomorom, pa je počela da zagorčava život sebi i suprugu. Prvi znaci ljubomore javili su se kad je Halit počeo da igra sultana Sulejmana Veličanstvenog u novoj seriji. Ljubavne scene između njega i glumice Merjem Uzerli, koja u seriji igra sultaniju, izazvale su veliki gnev javnosti, ali i Bergizar. Na muževljevo insistiranje, lepa glumica je pristala da ide sa njim kod bračnog terapeuta kako bi pokušali da spasu brak.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razvode se Šeherezada i Onur

Izvor: CrveniTepih.com, 27.Jul.2011

Popularni turski glumci Bergizar Korel (29) i Halit Ergenč (41), koji su srpske gledaoce osvojili kao Šeherezada i Onur u hit seriji 'Šeherezada', na korak su od razvoda. Posle tri godine braka, Bergizar se suočila sa razarajućom ljubomorom, pa je počela da zagorčava život sebi i suprugu. Prvi...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Razvode se Onur i Šeherezada!

Izvor: Tracara.com, 27.Jul.2011

Talas selebriti razvoda nije zahvatio samo Srbiju - jedan od najpopularnijih turskih glumačkih parova Berguzar Korel i Halit Ergenc, koji su postali miljenici domaće javnosti ulogama Šeherezade i Onura u seriji 1001 noć, na korak su od razvoda. U želji da spasu brak, njih dvoje su na Halitovo insistiranje...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.