Izvor: Blic, 10.Feb.2024, 14:32

Razvela se od vaterpoliste koji je OŽENIO NJENU KOLEGINICU, danas je voditeljka, a nekada je bila deo dens sastava: Evo ko je u pitanju

U emisiji "Naj od naj", koja se svake subote od 13.30h emituje na Blic TV, kanalu 117, videćete koji su to pevači napravili zavodne karijere nakon što su napustili muzičke grupe u kojima su započeli svoje karijere. Među njima je i Ana Kokić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) "NISAM BILA SREĆNA" Otkriveno zbog čega je Jelena Rozga NAPUSTILA Magazin - evo šta je Tonči Huljić tražio od nje

Izvor: Blic, 10.Feb.2024

U emisiji "Naj od naj", koja se svake subote od 13.30h emituje na Blic TV, kanalu 117, videćete koji su to pevači napravili zavodne karijere nakon što su napustili muzičke grupe u kojima su započeli svoje karijere.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.