Razvela se Kaliopi  (VIDEO)

Izvor: S media, 22.Feb.2011, 02:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvela se Kaliopi (VIDEO)

Pevačica Kaliopi Bukle više nije u braku sa 13 godina mlađim glumcem Vasilom Zafirčevim, ali poručuje da još veruje u ljubav. Razlog za razlaz razlika u godinama?

MAKEDONSKA pevačica Kaliopi Bukle razvela se od 13 godina mlađeg supruga glumca Vasila Zafirčeva. Par se razišao pre tri meseca, a brak je sudski razveden pre dvadesetak dana. Pevačica koja je srpskoj javnosti postala poznata pre 25 godina zahvaljujući pesmi "Rođeni", ne želi da priča o razlozima zbog kojih se >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << razvela po drugi put, ali ističe da veru u ljubav nije izgubila. Njihovi bliski prijatelji smatraju da je razlika u godinama, sa kojom su se do sada uspešno borili, počela da im smeta i da su se sve više udaljavali jedno od drugog.

- Rastali smo se bez svađe i ružnih reči. Vasil je mirno podneo moju odluku i iselio se iz našeg zajedničkog stana u Skoplju. Veru u ljubav nisam izgubila, to se nikada neće poljuljati. Razvod nije neko strašno iskustvo. Moram da budem primer ženama da se sve može prelomiti i preživeti, čak i razvod - rekla je Kaliopi, kojoj se želja da sa bivšim suprugom ima potomstvo nije ostvarila, za novi broj magazina "Helou".

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.