“Razvaljivali smo vrata da dođemo do nje, bila je krvava”: Marko i njegov otac prvi su pritrčali nakon nesreće u kojoj je stradala Tamara

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Razvaljivali smo vrata da dođemo do nje, bila je krvava”: Marko i njegov otac prvi su pritrčali nakon nesreće u kojoj je stradala Tamara

U udesu koji se dogodio u Trbušnici kod Lazarevca, život je izgubila Tamara Stojanović (21), dok je Jelena M, njena prijateljica koja je bila na mestu suvozača, povređena. Marko M. bio je u automobilu iza njihovog i prvi je pritrčao da pomogne.
– Moj otac i ja smo bili u kolima iza. Bukvalno smo razvaljivali vrata da bismo došli do Tamare. Mnogo je krvarila, bilo je dosta krvi. Nije se videlo da li je još negde povređena – tim rečima opisuje šta se dogodilo neposredno >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << nakon što je automobil u kom su bile devojke udario u betonsku banderu.
On je prvi pritrčao u želji da pomogne, ali je i tačno video šta je prethodilo tragediji koja se dogodila u Trbušnici, pa napominje da je Tamara pažljivo vozila, ali da se činilo da nije bila upoznata sa tom deonicom puta.
– Devojke su išle iz Aranđelovca, ja sam išao iza njih bukvalno sve vreme. Devojka je vozila po propisima, nije prešla 60 kilometara na sat. Izgleda da nije poznavala put i nepažnjom je malo sišla na ivicu puta i zanela kola – objašnjava Marko šta je prethodilo stravičnoj nesreći.
Igrom sudbine, čini se da je upravo taj trenutak nepažnje i silazak s puta odredio sudbinu stradale devojke.
– Krenula je da sleće s puta i nekako, ne znam ni sam kako, udarila njenom stranom kola u betonsku banderu. Udarila je glavom o ivicu krova i to je bilo kobno za nju – ispričao je sagovornik koji je naglasio da su obe devojke bile vezane.
Podsetimo, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Trbušnici kod Lazarevca poginula je dvadesetjednogodišnja Tamara Stojanović, dok je njena prijateljica Jelena M, koja je bila na mestu suvozača, povređena.

The post “Razvaljivali smo vrata da dođemo do nje, bila je krvava”: Marko i njegov otac prvi su pritrčali nakon nesreće u kojoj je stradala Tamara appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.