Raznobojno i originalno

Izvor: Dzungla.org, 22.Avg.2012, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raznobojno i originalno

Novi trendovi donose različite tehnike krečenja i ukrašavanja zidnih površina u domu
Kada su boje u pitanju, u modi je kombinovanje više nijansi ili čak pačvork stil, koji karakterišu različiti uzorci

Zidovi će ove sezone biti poligon za raznovrsne ideje, jer su ih dekorateri istakli u prvi plan.
Novi trendovi donose različite tehnike krečenja i ukrašavanja zidnih površina u domu, tako da će moći da zadovolje različite ukuse i uklope se u različite >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << stilove.
Kada su boje u pitanju, u modi je kombinovanje više nijansi ili čak pačvork stil, koji karakterišu različiti uzorci.
Prethodnih sezona ovaj zanimljiv dezen preovlađivao je uglavnom na nameštaju, ali sada je prenet na veću površinu, gde izgleda još zanimljivije.
Za one koji se ne usuđuju da ovako eksperimentišu, dekorateri predlažu da se oprede za pruge ili neki drugi motiv gde možete da primenite različite boje.
One koji vole sofisticirani ambijent oduševiće nova tehnika krečenja sa primesom gipsanih ukrasa, tako da zid ima dvodimenzionalni efekat, a u kombinaciji sa modernom bojom slonovače i starog zlata efekat će biti impresivan.

Budući da je ekološki princip uvek aktuelan, stručnjaci za uređenje prostora za one koji vole da eksperimentišu plasirali su zanimljivu ideju – zidove su dekorisali tankim kolutovima drveta koji su i odlični izolatori prostora.
U trendu je i kombinovanje pločica i tapeta, koje zahteva angažovanje stručnjaka.
Dekorateri upozoravaju da ne eksperimentišete u dnevnom boravku, ukoliko niste sigurni kako će da se manifestuju nove tehnike ukrašavanja zidova nego da ideje primenite na manjim površinama ili u prostorijama koje nisu u prvom planu, na primer u spavaćoj ili dečjoj sobi, trpezariji, radnom prostoru…
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.