Razbesnela javnost!

Izvor: Mondo, 13.Nov.2018, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razbesnela javnost!

Gvinet Paltrou ponovo "udara".

Gvinet Paltrou je ovoga puta na meti fanova zbog neprikladnog oproštaja od preminule legende stripova Stena Lija.

Čovek koji je iza nekih od najvećih junaka iz stripova u istoriji, preminuo je u ponedeljak u 96. godini. Zvezde Marvelovog filma poput Roberta Daunija Džuniora, Krisa Evansa i Marka Rafala, oprostili su se od Stena pute svojih društvenih mreža, pa je i Gvinet odlučila da nešto poruči, ali to nije ispalo onako >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kako se moglo očekivati.

Paltrou koja tumači lik Peper Pots u "Osvetnicima" i "Iron Man" filmovima, pre Stenove smrti je objavila sliku na Instagramu s premijere najnovijih osvetnika gde je pored Krisa Preta. Na fotografiji, Gvinet nosi haljinu koja je na rasprodaju trenutno u njenoj Goop prodavnici, pa je odlučila da je putem ove slike izreklamira.

Za sve koji su voleli Stena Lija! (VIDEO)

Nakon toga je objavljeno da je Sten Li preminuo, a glumica je na toj istoj fotografiji dodala: "Upravo sam čula za Stena Lija, nedostajaće nam".

Očekivano, reakcije ljudi su bili negativne, jer nisu mogli da veruju da je na istoj fotografiji na kojoj promoviše haljinu, odlučila i da se javno oprosti od Lija, a on čak i nije na slici!

Sten Li - biografija legende (FOTO, VIDEO)

Glumica je nakon besa koji je izazvala u komentarima i na drugim društvenim mrežama, odlučila da obriše ovu objavu i od tada nije objavila ništa novo u vezi sa Stenom.

Ovako izgleda fotografija i ismevanje koje je nastalo nakon njene objave:

Do not mourn me when I'm goneBe happy and sing a joyous songFor I am happy and at restAs an update on Gwyneth’s dress pic.twitter.com/8DoE9D4HBT

— Nooruddean (@BeardedGenius) November 13, 2018

Such an emotional and heartfelt tribute to Stan Lee by Gwyneth Paltrow pic.twitter.com/PUJ4iMYnRp

— Mark Taylor (@markoos01) November 13, 2018

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.