Rast do željene visine – doktor otkrio način na koji tinejdžeri mogu još da porastu?

Izvor: 011vodič.com, 03.Mar.2021, 08:55

Rast do željene visine – doktor otkrio način na koji tinejdžeri mogu još da porastu?

Svi oni koji su zavideli ljudima na visini sada pomoću nekoliko trikova mogu da postignu isti efekat. Naime, jedan doktor tvrdi da postoje četiri načina pomoću kojih uslovno rečeno možete da “porastete”.
Foto: Shutterstock
Doktor Brajan Bokser Volčer, na Tik Toku je odgovorio na pitanje jednog od korisnika, da li je visina nasledna ili postoji mogućnost da se nešto učini da postanete viši. On tvrdi da samo 60 posto visine je povezano sa genetikom, što znači da na ostalih >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << 40 odsto, možemo sami da utičemo.
Prvi i najvažniji uslov je da spavate otprilike osam sati. Što je najvažnije u tinejdžerskoj periodu, jer tada vaše telo oslobađa hormone rasta i tada rastete – rekao je.
Drugi trik je u mleku. Ispijanje kravljeg mleka, utiče na kormon rasta i pomaže tinejdžerima da rastu.
Treći savet je dizanje tegova.
Poslednji trik za viši rast je ispravno držanje tela.

@brianboxerwachlermd
Reply to @drippy_moises Is height all genetics or can you do something to get taller? #taller #growtaller #growth #doctorsoftiktok

♬ original sound – Dr. Brian Boxer Wachler, MD

The post Rast do željene visine – doktor otkrio način na koji tinejdžeri mogu još da porastu? appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.