Rasprodat parter za nastup Vaja kon dios, u prodaji dodatne karte

Izvor: Blic, 10.Okt.2013, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasprodat parter za nastup "Vaja kon dios", u prodaji dodatne karte

Ulaznice za oproštajni koncert belgijske grupe „Vaja kon dios“ gotovo su rasprodate. Mesta na parteru više nema, a za sedenje je ostalo tek oko stotinak karata, pa su organizatori koncerta odlučili da u prodaju puste ulaznice za nivo 400 u Kombank areni po ceni od 2.000 i 2.200 dinara.

Preostale karte za koncert koji će biti održan u subotu mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, na biletarnici Kombank arene i na sajtovima kombankarena.com ieventim.rs.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
„Vaja kon dios“ će nastup početi u 21 sat u organizaciji produkcije „Playlive“. Beogradski nastup koji se održava u sklopu njihove oproštajne turneje biće muzičko-scenski spektakl uz proverenu koncertnu produkciju u okviru kog će belgijski sastav publici izvesti svoje hitove u originalnom aranžmanu iz osamdesetih i devedesetih.

Ulazi u dvoranu biće otvoreni već od 19.30 časova, a organizatori apeluju da posetioci dođu što ranije kako bi se izbegle gužve na ulazima.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Otvara se nivo 400 za Vaya Con Dios u Kombank Areni

Izvor: NaDlanu.com, 10.Okt.2013

Zbog velikog interesovanja za subotnji koncert (21 h) u sklopu njihove oproštajne turneje, puštene su u prodaju i karte za popularni "golubarnik" po ceni od 2.000 i 2.200 dinara. .."Prava predkoncertna euforija vlada među ljubiteljima Vaya Con Dios muzike s obzirom na to da se više u prodaji ne mogu...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.