Raskinuli veridbu, ali ostaju zajedno?

Izvor: Mondo, 16.Okt.2018, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raskinuli veridbu, ali ostaju zajedno?

Nakon veridbe posle samo mesec dana zabavljanja, par ipak odlučio da malo uspori hod do matičara. Ali to nije sve!

Arijana Grande i Pit Dejvidson jesu raskinuli veridbu, ali su odlučili da ostanu zajedno.

Tračeve je dodatno pokrenuo sam Pit kada se u potpunosti isključio sa društvenih mreža, odnosno kada je obrisao svoj Instagram nalog.

U međuvremenu, Arijana je svojim pratiocima neomogućila da komentarišu njene postove, pa se priča dodatno zakuvala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
 "People" piše da je njihova veridba definitivno raskinuta, ali da će nastaviti vezu, odnosno da će nastaviti lagano.

"Ona je shvatila da je planiranje venčanja došlo brzo i da ne želi da se bavi time trenutno. Korak po korak", prenosi tabloid reči Arijanine prijateljice.

Neki od američkih medija su pisali da je pevačica ostavila komičara, jer se drogira, odnosno jer se vratio konzumaciji marihuane pre nekoliko nedelja.

Arijana verovatno želi da od problema pobegne na vreme, jer je iza nje zaista traumatičan period. Prvo je preživela horor na koncertu u Mančesteru kada je teroristička bomba ubila mnoge iz njene publike, a u septembru ove godine se navodno predozirao njen bivši, dugogodišnji dečko, reper Mek Miler, za šta strani mediji ističu da je bila "prelomna tačka" u njenom odnosu sa Dejvidsonom.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.