Raskinuli ste, a imate 35.000 dolara viška?

Izvor: Dzungla.org, 11.Dec.2011, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raskinuli ste, a imate 35.000 dolara viška?

Biznismen slomljenog srca 'smazao' najskuplji desert na svetu.

Trgovac dijamantima Karl Veininger (60) zavukao je ruku u džep i častio sebe najskupljim desertom na svetu nakon što ga je ostavila partnerka.
On je ovim slatkim zadovoljstvom koje košta 35.000 dolara rešio da zaleči rane nakon raskida trogodišnje veze.
Na čokoladnom biskvitu nalazi se puding od tri vrste belgijske čokolade, sa ukusima breskve, pomorandže i viskija. Ukrašen je vrhunskom crnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << čokoladom, želeom od šampanjca i jestivim zlatom. Uz ovaj desert dobijate i flašu vina 'Šato d'ikem', dvokaratni dijamant, i sve to po ceni od 22.000 funti (34.684 dolara).
'Kupovina ovog deserta mi je podigla raspoloženje', rekao je ostavljeni biznismen. 'Što je najbolje, ja čak i nisam neki ljubitelj čokolade, ali je bilo ukusno'.
Veininger otkriva da mu je trebalo samo petnaest minuta da smaže kolač, a poslastičari koji su napravili ovo remek-delo kažu da svaki zalogaj vredi oko 1.200 dolara.
( Izvor: Mondo )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.