Raskinuli Stefan Kapičić i Miranda Viđak

Izvor: Press, 18.Apr.2013, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raskinuli Stefan Kapičić i Miranda Viđak

Prema pisanju hrvatskih medija, nakon 8 godina ljubavi dizajnerka Miranda Viđak i glumac Stefan Kapičić više nisu zajedno. Razlog njihovog raskida je glumac Ivan Herceg, u koga se Miranda navodno zaljubila.
Inače, početkom godine partneri su pričali da im je zbog učestale razdvojenosti i brojnih poslovnih obaveza veza u velikoj krizi. 33-ogodišnji Stefan i 37-ogodišnja Miranda ostali su u prijateljskim odnosima, a prema nekim izvorima i dalje žive zajedno.
Spekuliše se da je Miranda odmah započela vezu sa glumcem Ivanom Hercegom, s kojim se intenzivno druži, ali nema potvrde ovih saznanja.
Izvor: Adria Media

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.