Izvor: Blic, 17.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasel Krou i Nikol Kidman najplaćeniji glumci u Holivudu

Nikol Kidman i Rasel Krou su, prema listi koju na kraju svake godine objavljuje američki magazin "Forbs", najplaćeniji i najpreplaćeniji glumci u Holivudu u 2007. godini.



Dvojac poreklom iz Australije nalazi se i na vrhu liste glumaca koji najmanje zaslužuju svoje ogromne honorare s obzirom na rezultate koji njihovi filmovi postižu na blagajnama bioskopa.

Oskarovka Nikol Kidman dobila je 15 miliona dolara za film "Zlatni kompas" koji je ovog meseca doživeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pravi fijasko u bioskopima. Ovaj film, u čije je snimanje uloženo 200 miliona dolara, u prvoj sedmici prikazivanja u Sjedinjenim Američkim Državama zaradio je svega 26 miliona, što su kritičari ocenili kao katastrofalan rezultat.

Rasel Krou, zvezda "Američkog gangstera", našao se na listi najpreplaćenijih zbog loše prođe njegovih filmova, koji su ove godine zaradili pet puta više od njega.

Među ostalim preplaćenim glumcima naąli su se Džim Keri, Vil Ferel i Adam Sandler.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.