Rambo me je silovao! Rambo će i da te tuži...

Izvor: Mondo, 20.Dec.2017, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rambo me je silovao!" Rambo će i da te tuži...

Legendarni glumac PONOVO optužen za silovanje

Glumac Silvester Stalone je pre nekoliko nedelja optužen za primoravanje tinejdžerke na grupni seks, a sada stiže nova optužba!

Prva optužba, o incidentu koji se navodno odigrao 1986. u Las Vegasu i to s tinejdžerkom je povučena, ali 71-godišnji glumac nema mira.

Pristala na seks s glumcem, ali onda je došao telohranitelj...

Ponovo je optužen za silovanje!

Roki i Drago >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 30 godina kasnije!

Silvestera je optužila neimenovana žena da ju je silovao 1990. godine, što je glumac oštro demantovao i pripretio tužbom!

Silovanje se navodno dogodilo pre 27 godina, ali "ona sada želi da izvede glumca pred lice pravde", piše američki TMZ.

Portal dodaje da nije poznato da li se obratila policiji Santa Monike, gde se navodno silovanje i odigralo ili ne.

Stalone je brzo reagovao i rekao da poznaje osobu koja mu preti, kao i da je istina da se znaju - proveli su tri dana u Izraelu kada je snimao Ramba, a ne u Santa Moniki, kao i da je bio u kontaktu s njom (ne zna se kakvom) te 1987. godine, tri godine ranije nego što ona tvrdi da ju je glumac napao.

Zbog izrečenih laži Stalone preti da će istog momenta kada ona podnese tužbu za navodno silovanje, odgovoriti tužbom za podnošenje lažne prijave.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.