Rajan Gosling obožava da štrika

Izvor: Press, 15.Jan.2013, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajan Gosling obožava da štrika

Holivudski srcolomac je u intervjuu za naredni broj australijskog izdanja časopisa "GQ" objasnio da je naučio da štrika 2007. tokom snimanja romantične komedije "Lars ima devojku".
"U jednoj od scena filma bilo je puno starijih dama koje su štrikale, a snimanje se oteglo, pa su mi one, u pauzi, pokazale kako se to radi", ispričao je Gosling, navodeći da je to bio jedan od najzanimljivijih dana u njegovom životu.
"Ako bih morao da opišem idealan dan, to bi bio taj dan", dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je on.
Zvezda "Beležnice" navodi da štrikanje, pored toga što opušta, ima i svoju korisnu stranu - "od toga na kraju uvek nešto ispadne, dobijete lep poklon za nekog ko voli šal neobičnog izgleda i oblika".
Tokom intervjua Gosling je otkrio da je ljubav prema šoubiznisu nasledio od ujaka koji je imitirao Elvisa Prislija na raznim muzičkim takmičenjima.
"Kada sam bio mali, moj ujak je svakako bio najinteresantnija osoba u mom okruženju. Sam je pravio kostime, mesecima ušivao nitne i šljokice. Stalno sam bio u njegovoj blizini, pomagao mu koliko sam mogao, pa me je imenovao za svog telohranitelja", ispričao je Gosling u šali.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Rajan Gosling obožava da štrika

Izvor: Blic, 16.Jan.2013, 01:41

Uprkos statusu velike filmske zvezde, Rajan Gosling voli da se bavi običnim aktivnostima kao što je štrikanje. ..Holivudski srcolomac je u intervjuu za naredni broj australijskog izdanja časopisa "GQ" objasnio da je naučio da štrika 2007. tokom snimanja romantične komedije "Lars ima devojku"...-...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.