RagnBone Man u maju u Beogradu

Izvor: N1 televizija, 05.Okt.2017, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rag'n'Bone Man u maju u Beogradu

Britanski muzičar i zvezda ovogodišnjeg Exita, Rag’n’Bone Man, održaće koncert u novobeogradskoj Hali sportova “Ranko Žeravica” 6. maja 2018. godine.

Dobitnik BRIT i Echo nagrada, Rag’n’Bone Man i autor multii-platinastog albuma “Human” i istoimene pesme koja ima više stotina milona Youtube pregleda i koja je bila apsolutni iTunes hit u 46 zemalja i provela na mestu broj jedan punih pet nedelja na evropskoj listi singlova, posle trijumfalnog nastupa poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << večeri novosadskog Exita, vraća se u Srbiju i 6. maja od 20 časova nastupiće u Hali sportova na Novom Beogradu.

Ulaznice će biti u prodaji od petka, 06. oktobra putem sajta i prodajne mreže Eventima.

Cene ulaznica su 2.800 dinara za parter, 3.400 za tribine i 3.800 za VIP mesta.

Izvor: YouTube/RagnBoneManVEVO

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.