Izvor: Njuz.net, 18.Mar.2019, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radojičić: Za svakog “Pobednika” kojeg uklonimo postavićemo barem dva nova

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 18. mart 2019, (Njuz) – Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić obećao je danas da će za svakog “Pobednika” koji bude uklonjen sa Kalemegdana biti postavljena najmanje dva nova. On je tom prilikom istakao da građani ne treba da brinu zbog uklanjanja spomenika i objasnio da će novi “Pobednici” biti postavljeni svuda širom grada.
– Beograd se nalazi na takvom terenu da je bilo neminovno uklanjanje nekih spomenika. Verujte mi niko od nas nije srećan zbog toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << što je morao i jedan “Pobednik” da bude uklonjen. Molim građane za malo strpljenja, razumem njihovu nervozu, ali ako želimo da naš grad ima više “Pobednika” moramo da prođemo i kroz ovakve situacije – rekao je gradonačelnik.
– Ja vam garantujem da ćemo duplo više “Pobednika” podići nego što smo uklonili. To je zvanična politika grada i već od sutra ćemo početi da pravimo nove “Pobednike” na svakoj lokaciji koja za to bude pogodna jer je naš cilj da Beograd postane prepoznatljiv kao grad bogat ovim spomenicima – izjavio je Radojičić.
Gradonačelnik je građanima poručio da ne brinu kada su kućice za vrapce u pitanju, jer one neće biti uklonjene.
– Lično sam se pobrinuo za njih jer verujem da te kućice svim Beograđanima znače kao i meni. Razgovarao sam sa zamenikom gradonačelnika o kućicama, on me je umirio i uverio da će one ostati tu gde jesu i napomenuo je da bi mi grad napravio još kućica da Đilas nije opustošio gradsku kasu – dodao je on.
Soko Sokolović
The post Radojičić: Za svakog “Pobednika” kojeg uklonimo postavićemo barem dva nova appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Povezane vesti

Vesić: Dok se Pobednik restaurira, postavićemo spomenik Zameniku Pobednika

Izvor: Njuz.net, 18.Mar.2019

BEOGRAD, 18. mart 2019, (Njuz) – Gradski menadžer Goran Vesić najavio je postavljanje spomenika Zameniku Pobednika dok je Pobednik na restauraciji. Vesić kaže kako grad poput Beograda zaslužuje spomenik Zameniku Pobednika.. – Spomenik Pobedniku je nešto po čemu je Beograd prepoznatljiv, ali...

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.